Pedichiura - Catalin Lungu - Omul care a adus tehnica Vidal Sassoon in Romania

  • "Trebuie să crezi cu adevărat că totul este posibil și să nu accepți niciodată mai puțin din partea ta!"

    "Trebuie să crezi cu adevărat că totul este posibil și să nu accepți niciodată mai puțin din partea ta!"

    - Catalin Lungu
  • "Trebuie să crezi cu adevărat că totul este posibil și să nu accepți niciodată mai puțin din partea ta!"

    "Trebuie să crezi cu adevărat că totul este posibil și să nu accepți niciodată mai puțin din partea ta!"

    - Catalin Lungu
Bine ai venit în paradisul natural Cuccio! Aici vei găsi cele mai performante produse de îngrijire spa pentru mâini, corp și unghii. Spre deosebire de manichiura și pedichiura tradițională, tehnicile de îngrijire spa sunt mai mult decât un procedeu de înfrumusețare, sunt tratamente complexe de hrănire și regenerare a pielii și unghiilor. Într-o cultură din ce în ce mai axată pe imagine, în care aspectul contează tot mai mult pentru noi și cei din jur, frumusețea mâinilor și a unghiilor joacă un rol important în a transmite un mesaj despre starea noastră de bine. În același timp, urmând trendul bio care prinde tot mai mult teren, din ce în ce mai mulți oameni devin conștienți că frumusețea autentică și durabilă este cea care are la bază o îngrijire non-invazivă, care folosește tehnici și produse naturale. Cuccio Naturale este o linie de produse profesioniste unice, obținute din cele mai rafinate extrase de fructe și plante, care contribuie la echilibrarea ph-ului prin hidratare și hrănire, oferind pielii și unghiilor un efect radiant. Cuccio înseamnă de asemenea, răsfăț și relaxare într-o lume a aromelor de plante exotice, în care delectarea olfactivă oferită de elementele de aromaterapie se îmbină cu puterea de regenerare a elementelor naturale. Gama Cuccio conține kituri tematice cu o aromă unică, cu șase produse de lux care te vor transporta într-o lume în care starea de bine se împletește cu frumusețea.
   
PEDICHIURĂ CUCCIO NATURALE EXPRESS 55
   
INCLUDE: dezinfectare, demachiere, prelucrarea unghiei, hidratarea cuticulei, prelucrarea cuticulei, baie emolientă, masaj cu loțiune hidratantă (papaya green tea sau lavandă), întăritor de unghii, bază tratament, lac colorat, top coat uscare rapidă  
   
PEDICHIURĂ CUCCIO NATURALE SPA 65
   
INCLUDE: pulverizare elixir aromatizant, dezinfectare, demachiere, prelucrarea unghiei, hidratarea cuticulei, prelucrarea cuticulei, aplicare și masaj exfoliant fin (mango, lapte și miere sau rodie și smochină), baie emolientă, masajul cu cremă aleasă în funcție de condiția epidermei sau cu cremă caldă bogată în vitamine și keratină, întăritor de unghii, bază tratament, lac colorat, top coat uscare rapidă.  
   
PEDICHIURĂ CUCCIO SEMIPERMANENTĂ 75
   
Pedichiura semipermanenta realizată cu ojă semipermanentă Cuccio Colour Veneer asigură protecţia unghiei pentru o perioada de până la 3 sâptămăni, fără a se evapora, a se îngroşa sau întări.  
INCLUDE: dezinfectare, netezire şi hidratare pat unghial si cuticulă,prelucrarea unghiei prin oferirea unei forme simetrice, baie emolientă, masaj cu loţiune hidratantă, degresare, aplicare base coat, aplicare lac (ojă) semipermanentă, aplicare top coat, ulei de cuticule Cuccio, cremă emolientă.  
   
PEDICHIURĂ CUCCIO NATURALE PARADISO 80
   
INCLUDE: pulverizare elixir aromatizant, dezinfectare, prelucrare unghie, aplicare exfoliant de calozități (kava kallus remover), hidratarea cuticulei, prelucrarea cuticulei, aplicare și masaj exfoliant, baie emolientă, aplicarea măștii regenerante și relaxante, masajul cu cremă aleasă în funcție de condiția epidermei, întăritor de unghii, bază tratament, lac colorat, top coat, uscare rapidă.